ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ–ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΡΥΠΑΝΗ (ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪ́ΟΥ 2026)

Διάλεξη–Εργαστήριο της καθηγήτριας Δήμητρας Τρυπάνη (Τρίτη 19 Μαΐου 2026)

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2026,12:00–15:00, στην Aula της Φιλοσοφικής Σχολής, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη–εργαστήριο της Καθηγήτριας ΤΜΣ Ιονίου Πανεπιστημίου, Δήμητρας Τρυπάνη.

Η κ. Τρυπάνη, η οποία βρίσκεται στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ με εκπαιδευτική άδεια κατά το τρέχον εξάμηνο, θα παρουσιάσει τη μέθοδό της “From Ear to Body (Μέθοδος Ακουστικής Επανεκκίνησης).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, μέλη ΔΕΠ και κάθε ενδιαφερόμενο/η. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο φιλοξενίας φοιτητών του προγράμματος BIP MAPPING MUSIC EDUCATION RESEARCH: PSYCHOLOGY, SOCIOLOGY, AND RESEARCH METHODS” του ΠΜΣ Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.