ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023 – 2024 ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Οι δηλώσεις μαθημάτων του Εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023 – 2024, θα υποβληθούν μέσω web, από την ιστοσελίδα http://my-studies.uoa.gr

Προκειμένου οι φοιτητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της Γραμματείας, να αποκτήσουν το σχετικό λογαριασμό (username και password), από τη διεύθυνση http://webadm.uoa.gr και ακολουθώντας τους συνδέσμους “Αίτηση Νέου Χρήστη” και “Προπτυχιακοί φοιτητές”.

                   

Δηλώσεις για το Εαρινό  Εξάμηνο 2023-2024

Από 05-04-2024  έως και 15-04-2024

                        (Συμπεριλαμβανομένου  Σαββάτου  και  Κυριακής).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα δοθεί  παράταση.

Διευκρινήσεις

 • Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να δηλώνουν μέσω web όλα τα μαθήματα του  εαρινού  εξαμήνου τα οποία θέλουν να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν.
 • Όσοι φοιτητές δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές των εργαστηρίων του Τμήματός μας, όπως και της βιβλιοθήκης.
 • Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος  4-11-2011 αυτόματη δήλωση μαθημάτων δε θα γίνεται σε καμία περίπτωση από τη Γραμματεία.
 • Οι φοιτητές που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Τμήματος όσο διαρκούν οι δηλώσεις.
 •  Mε βάση το Νόμο η σταθερά ν είναι ο ελάχιστος αριθμός μαθημάτων που πρέπει να δηλώσει ένας φοιτητής-τρια για να κατοχυρώσει εξάμηνο και ορίζεται από τη Γ.Σ. κάθε Τμήματος .

Για το Τμήμα Μουσικών Σπουδών ο αριθμός ν είναι το 4 .

Οι φοιτητές σε κάθε εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν το ελάχιστο, (ν=4) και το μέγιστο επτά (ν+4=8) μαθήματα.

Οι επί πτυχίω φοιτητές θα  μπορούν σε αυτό το εξάμηνο να δηλώσουν το σύνολο των μαθημάτων (χειμερινού και εαρινού εξαμήνου).

Οι φοιτητές μπορούν να μεταβάλλουν τη δήλωσή τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της περιόδου των δηλώσεων.

 

 • Με τη λήξη της προθεσμίας, η Γραμματεία θα λάβει υπόψη της μόνο την τελευταία δήλωση που έχει υποβληθεί, και δεν θα είναι δυνατή η τροποποίησή της.
 • 2ο  εξάμηνο 8 μαθήματα
 • 4ο  εξάμηνο 8 μαθήματα
 • 6ο  εξάμηνο 8 μαθήματα
 • 8ο  εξάμηνο 8 μαθήματα
 • 10ο  εξάμηνο 8 μαθήματα
 • Επί Πτυχίω  όλα τα μαθήματα

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους φοιτητές που δηλώνουν μαθήματα κατεύθυνσης σε περίπτωση που επιθυμούν να δηλώσουν μάθημα που προσφέρεται σε πέρα από μία κατεύθυνση είναι υποχρεωμένοι να το δηλώσουν από την κατεύθυνση που επιθυμούν (π.χ. μάθημα που προσφέρεται και στην πρώτη και στην τρίτη κατεύθυνση εάν ο φοιτητής ανήκει στην τρίτη κατεύθυνση και το θέλει ως δικής του θα το δηλώσει στο εξάμηνο που προσφέρεται στην 3η κατεύθυνση, εάν επιθυμεί να το δηλώσει ως Ελεύθερη Επιλογή θα το δηλώσει στην 1η κατεύθυνση)

ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Οι φοιτητές θα πρέπει με την δήλωση κάθε  μαθήματος να δηλώσουν και ένα από τα προτεινόμενα συγγράμματα στην υπηρεσία Εύδοξος το οποίο αντιστοιχεί στο μάθημα που επέλεξαν.

 

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος

θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος στα τηλέφωνα:

 210 7277359  και   210 7277302