ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«ΤΟ ΕΚΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “MUSIC ODYSSEY” (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024)

«Το ΕΚΠΑ στην Πόλη» - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με τους “Music Odyssey” (Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024)

«Το ΕΚΠΑ στην Πόλη»

֍

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

με τους “Music Odyssey”

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ

֍

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δήμος Αθηναίων,μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), συνδιοργανώνουν συναυλία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ, ώρα 20:00.

Το ορόσημο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, που γιορτάζεται πλέον πανευρωπαϊκά, αλλά και με ιδιαίτερο τρόπο στο ΕΚΠΑ, πανηγυρικότατα δε επίσης και από τον Δήμο Αθηναίων, θα συνεορταστεί εφέτος από αμφότερους τους φορείς στην πλατεία μπροστά από τα Προπύλαια του ΕΚΠΑ, σε ένα κομβικό αλλά και ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας. Η εκδήλωση εντάσσεται στην ευδόκιμη συνεργασία των δύο φορέων, στο πλαίσιο του κύκλου επιμορφωτικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων, υπό τον γενικό τίτλο «Το ΕΚΠΑ στην Πόλη».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τους “Music Odyssey”, ένα Σύνολο Σύγχρονου και Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού που συγκροτείται αμιγώς από φοιτήτριες και φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, το οποίο θα προσφέρει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φιλικό σε όλους τους πολίτες της Αθήνας, με ιδιαίτερη αναγωγή στο νεανικό κοινό.

֍

Οι “Music Odyssey” (επιμέλεια – συντονισμός, Γιάννης Μαλαφής), θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένες μελωδίες που άφησαν το στίγμα τους στην Ελληνική Μουσική, από το Νέο Κύμα, την Έντεχνη και τη Δημοφιλή Μουσική Σκηνή.

 ֍

Σας περιμένουμε, όλες και όλους!

 

 

Δελτίο τύπου

Αφίσα