Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

25.01.2019

Συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών του ΤΜΣ,ΕΚΠΑ στη σειρά “Φοιτητιτιβίσματα"

στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των φοιτητών στο πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ του Καναλιού της ΒΟΥΛΗΣ

Συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών του ΤΜΣ,ΕΚΠΑ στη σειρά “Φοιτητιτιβίσματα" στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των φοιτητών στο πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ του Καναλιού της ΒΟΥΛΗΣ

Από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 18.30, καθιερώνεται η ημίωρη ζώνη “Φοιτητιβίσματα". Πρόκειται για την προβολή δύο δεκαπεντάλεπτων φοιτητικών ταινιών (ντοκιμαντέρ) που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Διάπλαση» του προγράμματος πρακτικής άσκησης στον σταθμό της Βουλής τελειόφοιτων των Τμημάτων Οπτικοακουστικών Σπουδών, Επικοινωνίας και Νέων Τεχνολογιών των ΑΕΙ της χώρας.

Στον πρώτο πιλοτικό κύκλο του προγράμματος συμμετείχαν 28 φοιτητές και φοιτήτριες από 11 τμήματα 7 πανεπιστημίων, μεταξύ των οποίων και το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας, του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ  υπό την εποπτεία της Αν. Καθηγήτριας του Τμήματος Αναστασίας Γεωργάκη.Η επιλογή των θεμάτων και η παραγωγή των ντοκιμαντέρ έγινε εξ ολοκλήρου από διατμηματικές ομάδες φοιτητών, με τη συμβουλευτική καθοδήγηση ομάδας συνδέσμων πανεπιστημιακών και υπό την εποπτεία του τηλεοπτικού σταθμού του καναλιού της βουλής.

Συγχαρητήρια στους  προπτυχιακούς φοιτητές Βίκτορα Μαστέλα, Κωνσταντίνο Μπιρμπουτσάκη και Βαίλη Μάνο για την εξαιρετική τους συνεργασία σε θέματα ηχοληψίας και δημιουργίας πρωτότυπης μουσικής επένδυσης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Ko-cIFb-I1A