Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

02.03.2016

Μουσικός Μάης 2016

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Μουσικών Σπουδών

Μουσικός Μάης 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών, μετά από την επιτυχή διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων από τον Μάιο του 2011 έως σήμερα, απευθύνεται και φέτος στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματός μας για να διοργανώσουν από κοινού σειρά μουσικών- καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο τέλος του Εαρινού Εξαμήνου 2016, με τον τίτλο “Μουσικός Μάης 2016” επ’ευκαιρία των εκδηλώσεων  του εορτασμού για τα 25 Χρόνια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Οι εκδηλώσεις θα  γίνουν το τετραήμερο 28-29-30-31 Μαίου 2016  στο χώρο του Παλαιού Πανεπιστημίου στη Πλάκα (2 συναυλίες την ημέρα).

 Καλούμε τους προτπυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές  του ΤΜΣ που συμμετέχουν ήδη σε κάποιο οργανωμένο σχήμα (ακόμη και με συμμετοχή φοιτητών άλλων τμημάτων), αλλά και μεμονωμένους μουσικούς, μέλη του Τμήματος, να καταθέσουν τη μουσική ή ευρύτερα καλλιτεχνική πρόταση τους.

Νέοι συνθέτες μπορούν επίσης να καταθέσουν τα έργα τους, εφόσον έχουν εξασφαλίσει και τη δυνατότητα εκτέλεσής τους.

Η πρόταση είναι ανοικτή σε όλα τα είδη της μουσικής, όπως :

-Κλασσική και σύγχρονη  μουσική (σόλο όργανα, μουσική δωματίου, όπερα δωματίου κλπ.),

-Έργα νέων συνθετών και έργα ηλεκτρακουστικής μουσικής

-Μουσική τζαζ, παραδοσιακή, ελληνικό τραγούδι, κ.α.

Τα σχήματα που θα επιλεγούν θα  ηχογραφηθούν, βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Μουσικής Ακουστικής Και τεχνολογίας του ΤΜΣ.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους συνοδευόμενες από  video (στο youtube) με  ένα σύντομο βιογραφικό  στην  Αν. Καθηγήτρια Αναστασία Γεωργάκη (georgaki[at]music.uoa[dot]gr) και το κύριο Φώτη Μόσχο (fotmos[at]windowslive[dot]com)

Ημ. Υποβολής : 10 Aπριλίου 2016