Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

07.02.2020

Μουσικός Iούνης 2020

Μουσικός Iούνης 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών, μετά από την επιτυχή διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων από τον Μάιο του 2011 έως σήμερα, απευθύνεται και φέτος στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματός μας για να διοργανώσουν από κοινού σειρά μουσικών- καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο τέλος του Εαρινού Εξαμήνου 2019, με τον τίτλο “Μουσικός Ιούνης 2020” .

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το 1-6 Ιουνίου 2020 σε διάφορους χώρους στη Φιλοσοφική Σχολή, στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης, στο χώρο του Παλαιού Πανεπιστημίου, Θόλου 5, Πλάκα στους πρόποδες της Ακρόπολης με δύο συναυλίες την ημέρα.

Καλούμε τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και υποψηφίους διδάκτορες του ΤΜΣ/ΕΚΠΑπου συμμετέχουν ήδη σε κάποιο οργανωμένο σχήμα (ακόμη και με συμμετοχή φοιτητών άλλων τμημάτων), αλλά και μεμονωμένους μουσικούς, μέλη του Τμήματος, να καταθέσουν τη μουσική ή ευρύτερα καλλιτεχνική πρόταση τους.

Νέοι συνθέτες μπορούν επίσης να καταθέσουν τα έργα τους, εφόσον έχουν εξασφαλίσει και τη δυνατότητα εκτέλεσής τους.

Η πρόταση είναι ανοικτή σε όλα τα είδη της μουσικής, όπως :

-Κλασσική και σύγχρονη μουσική (σόλο όργανα, μουσική δωματίου, όπερα δωματίου κλπ.),

-Έργα νέων συνθετών και έργα ηλεκτρακουστικής μουσικής

-Μουσική τζαζ, παραδοσιακή, ελληνικό τραγούδι, κ.α.

Τα σχήματα που θα επιλεγούν θα ηχογραφηθούν, βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Μουσικής Ακουστικής και τεχνολογίας του ΤΜΣ (LabMAT).

Εκδηλώσεις του περσινού Μουσικού Μάη 2018 μπορείτε να δείτε στο :

www.labmat.music.uoa.gr

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους συνοδευόμενες από video (στο youtube) με ένα σύντομο βιογραφικό στην Αν. Καθηγήτρια Αναστασία Γεωργάκη (georgaki[at]music.uoa[dot]gr) και το κύριο Κώστα Κατσαντώνη (gtrkostas@gmail.com)

Ημ. Υποβολής : Μέχρι τις 10/4/2020